John Deere is nummer 1 in België

Leuven, - John Deere België behaalt voor het eerst in zijn geschiedenis de eerste plaats voor meest geregistreerde landbouwtrekker in 2022. Het bedrijf is al ruim honderd jaar specialist in landbouwmachines maar ook in het onderhoud van parken, tuinen en bosbouw. John Deere onderscheidt zich van de concurrenten door zijn ultramoderne machines, hoogstaande afwerking en zijn eigen uitstekende aftersalesnetwerk, maar bovenal door zijn precisielandbouw: Smart Farming. Als sterk merk van van landbouwexpert Arvesta wordt John Deere in België via Cofabel verdeeld.

Al 20 jaar kunnen landbouwtrekkers worden uitgerust met het AutoTrac TIM-systeem. Dit apparaat (StarFire) is een ontvanger die op het dak van de trekker wordt geplaatst en werkt als een gps. De satellietontvanger maakt van de combinatie trekker/werktuig een perfect team dat ongeziene precisie bereikt bij het zaaien, sprayen of ploegen. De StarFire gebruikt niet alleen minder zaad, maar biedt ook maximale precisie, efficiëntie, comfort en opbrengst.

De John Deere machines zijn uitgerust met een integraal frame en genieten van een Triple Link-Suspension (TLS). Dit type vering is oorspronkelijk ontworpen voor de automobielsector, maar John Deere heeft de voordelen ervan benut om er deze trekkers mee uit te rusten. Deze uitrusting verhoogt niet alleen het comfort van de gebruiker, maar ook de productiviteit van de landbouwwerkzaamheden.

Met al deze voordelen is het geen wonder dat John Deere de leider is in landbouwmachines in België.


Stéphanie Deleul

Communications Manager, Arvesta

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Arvesta

Arvesta bouwt op duurzame wijze aan de landbouw van de toekomst dankzij haar unieke expertise en innovatieve smart farming oplossingen. Zo helpen we boeren groeien en hun rendement verhogen. Met onze 2300 experts en meer dan 40 sterke merken is Arvesta een echt kenniscentrum voor zowel landbouwers als consumenten. We zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, bloem, machines en retail met onze 200 Aveve- en 3 Eurotuin-winkels. Als full service provider voor boer en tuinder is Arvesta marktleider in België én ook internationaal actief met vestigingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Zo realiseren we een jaarlijkse omzet van 1,9 miljard euro. 

www.arvesta.eu  

 

Perscontact 
Arvesta – Vanessa Saenen, External Relations Manager  
+32 475 44 30 83 – vanessa.saenen@arvesta.eu 

Neem contact op met

Arvesta Aarschotsesteenweg 80 3012 Wilsele België

arvesta.eu