Gloednieuwe Aveve-winkel opent de deuren in Gembloux

Nieuwe winkel krijgt meteen volledig nieuwe look en feel van het nieuwe Aveve-concept aangemeten

24 mei 2023 – Een spannend moment in Gembloux, want vandaag gingen de deuren van de volledig nieuwe Aveve-winkel voor het eerst open, goed voor zo’n 1600 m² winkelplezier plus 350m² buitenverkoop. De eerste klanten worden alvast feestelijk verwelkomd en profiteren van op de openingsdag en op zaterdag 27 mei van ongelofelijke kortingsacties, bloemen, koffie en tal van animaties voor jong en oud. De nieuwe winkel is volledig ingericht volgens het ‘Hier groeit plezier’-winkelconcept dat Aveve in 2019 introduceerde met focus op beleving, inspiratie en duurzaamheid. Hiermee breidt de winkelketen, die onderdeel uitmaakt van Arvesta, haar netwerk van 200 Aveve-winkels verder uit in België. ​ ​

Beleving en plezier centraal 

De nieuwe Aveve-winkel in Gembloux heeft een frisse look en feel. Hiermee kunnen we onze klanten, onder de Aveve-slogan ‘Hier groeit plezier’, nog meer inspireren en een prettige winkelervaring bieden.

Stefan De Clercq, BU Director Franchise & Retail bij Arvesta over het nieuwe winkelconcept: ‘Alles in deze winkel draait om inspiratie en beleving. Centraal vind je het inspiratieplein, waar seizoensgebonden producten en tips & tricks getoond worden die de klanten aansporen om zelf aan de slag te gaan in de tuin, met hun dier of in de keuken.

Duurzame voeding, recht van bij de boer

Centraal in de nieuwe Aveve-winkel in Gembloux is, naast het uitgebreide assortiment, de ​ sterke focus op Food en duurzaamheid. Zo is er voor onze klanten bijvoorbeeld de afdeling ‘Lekker Lokaal ' waar klanten zuivel- en streekproducten Made in Belgium kunnen vinden. We werken met een korte keten waarmee we lokale producenten kunnen ondersteunen en tegelijkertijd duurzame en (h)eerlijke voeding kunnen aanbieden, recht van bij de boer. De klant denkt vandaag bewuster na over wat hij in zijn winkelmandje legt. Dat is een trend die we willen aanmoedigen en met ons korte keten-concept zetten we daar volop op in.

Stefan De Clercq: “Ons duurzaamheidslogo ‘We Care, We Act’ maakt het die consument gemakkelijk om te zien hoe en waar het leven van elke dag duurzamer kan worden dankzij onze producten. Ook met heel concrete, praktische tips online en in de winkels maken we de consument enthousiast voor het realiseren van een duurzamere wereld. Hier groeit een mooier morgen, is de titel van het Aveve duurzaamheidsplan.

 

Aveve Gembloux ​
Rue des Orchidees 8
5030 Gembloux

Openingsuren: ​
Weekdagen 9u-18u30
zaterdag 9u-18u

 

Arvesta bouwt op duurzame wijze aan de landbouw van de toekomst dankzij haar unieke expertise en innovatieve smart farming oplossingen. Zo helpen we boeren groeien en hun rendement verhogen. Met onze 2300 experts en meer dan 40 sterke merken is Arvesta een echt kenniscentrum voor zowel landbouwers als consumenten. We zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, bloem, machines en retail met onze 200 Aveve- en 3 Eurotuin-winkels. Als full service provider voor boer en tuinder is Arvesta marktleider in België én ook internationaal actief met vestigingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Zo realiseren we een jaarlijkse omzet van 1,9 miljard euro. www.arvesta.eu ​ 

 

Perscontact

Arvesta – Stéphanie Deleul, Communications Manager ​ ​
+32 476 94 35 65 – stephanie.deleul@arvesta.eu 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Arvesta

Arvesta bouwt op duurzame wijze aan de landbouw van de toekomst dankzij haar unieke expertise en innovatieve smart farming oplossingen. Zo helpen we boeren groeien en hun rendement verhogen. Met onze 2300 experts en meer dan 40 sterke merken is Arvesta een echt kenniscentrum voor zowel landbouwers als consumenten. We zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, bloem, machines en retail met onze 200 Aveve- en 3 Eurotuin-winkels. Als full service provider voor boer en tuinder is Arvesta marktleider in België én ook internationaal actief met vestigingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Zo realiseren we een jaarlijkse omzet van 1,9 miljard euro. 

www.arvesta.eu  

 

Perscontact 
Arvesta – Vanessa Saenen, External Relations Manager  
+32 475 44 30 83 – vanessa.saenen@arvesta.eu 

Neem contact op met

Arvesta Aarschotsesteenweg 80 3012 Wilsele België

arvesta.eu