Aveve werkt samen met Kom op tegen Kanker

Aveve, de bekende tuin-, dier- en bakretailer en onderdeel van Arvesta, staat bekend om haar 200 winkels en groeiende webshop. Naast de producten uit de gekende categorieën biedt Aveve op haar webshop ook kleurrijke boeketten aan. Sinds 24 april zit het bloemenassortiment in een nieuw jasje en startte Aveve een samenwerking met Kom op tegen Kanker. ​

Vanaf nu schenkt Aveve per verkocht boeket € 2 aan Kom op tegen Kanker. Klanten maken zo niet alleen de ontvanger van het boeket blij, maar ook het team achter de organisatie en (ex-)kankerpatiënten. Met deze bijdrage zetten we samen wetenschappelijk kankeronderzoek kracht bij. Aveve schenkt automatisch het bedrag aan Kom op tegen Kanker, klanten hoeven hier zelf niets voor te doen. Schenken aan het goede doel was nog nooit zo makkelijk!

Soorten boeketten

Aveve biedt seizoensboeketten, veldboeketten, orchideeën en droogboeketten aan. Elk boeket kan gecombineerd worden met een bijhorende vaas en/of een doosje chocoladekoekjes. Bij het bestellen kan er een persoonlijke boodschap doorgegeven worden die door de floristen op een kaartje geschreven wordt. ​

Aan een verzendingskost van slechts € 4,95 wordt een boeket geleverd op een dag en adres naar keuze. De verse boeketten hebben een versheidsgarantie van 10 dagen, orchideeën en droogboeketten zijn voor een langere tijd houdbaar. Om de versheid van de boeketten te garanderen, zijn ze enkel te koop op de webshop van Aveve.

Meer info over de samenwerking vind je hier https://bit.ly/4dgDlJO of op ​ https://www.aveve.be/nl/boeketten

 

Vanessa Saenen

External Relations, Arvesta

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Arvesta

Arvesta bouwt op duurzame wijze aan de landbouw van de toekomst dankzij haar unieke expertise en innovatieve smart farming oplossingen. Zo helpen we boeren groeien en hun rendement verhogen. Met onze 2300 experts en meer dan 40 sterke merken is Arvesta een echt kenniscentrum voor zowel landbouwers als consumenten. We zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, bloem, machines en retail met onze 200 Aveve- en 3 Eurotuin-winkels. Als full service provider voor boer en tuinder is Arvesta marktleider in België én ook internationaal actief met vestigingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Zo realiseren we een jaarlijkse omzet van 1,9 miljard euro. 

www.arvesta.eu  

 

Perscontact 
Arvesta – Vanessa Saenen, External Relations Manager  
+32 475 44 30 83 – vanessa.saenen@arvesta.eu 

Neem contact op met

Arvesta Aarschotsesteenweg 80 3012 Wilsele België

arvesta.eu