Aveve inspireert met nieuwe website en lanceert E-shop

Leuven, - Deze maand pakt Aveve uit met een gloednieuwe website en een bijbehorende E-shop. Voortaan koop je je favoriete tuin-, dier- en voedingsproducten online op www.aveve.be. Via de nieuwe website zet de winkelketen volop in op inspiratie en beleving dankzij een ruim gamma aan producten die je nu ook rechtstreeks thuis kan laten leveren in België en tal van tips & tricks in Tuin, Dier en Lekkers. Bedoeling is om klanten nog meer online winkelplezier te bieden, altijd en overal.

De vernieuwde website met E-shop betekent een belangrijke, volgende stap in het groeiverhaal van de Aveve-winkels.

“We zijn bijzonder trots op het parcours dat we de voorbije jaren hebben afgelegd,” aldus Stefan De Clercq, BU Director Retail & Franchise bij landbouwexpert Arvesta. “Met een gloednieuw winkelconcept en een nieuwe branding voor Aveve hebben we de afgelopen jaren volop ingezet op inspiratie en beleving onder de slogan ‘Hier groeit plezier’. Nu zetten we dat plezier online verder met een vernieuwde website en bijbehorende E-shop. We waren al een tijdje online actief met Click & Collect en willen nu verder inspelen op de vraag van de klant. Voortaan kan je altijd en overal terecht bij Aveve. Zo willen we onze titel van ‘Beste Winkelketen van België’ - die we al 3 keer op rij wonnen en al 15 keer op rij in de categorieën Tuin & Dierspeciaalzaken - alle eer aan doen. We blijven investeren in onze winkels én in onze klanten.”

Uitgebreid assortiment en inspiratiehoek

Op www.aveve.be vind je vandaag een uitgebreid online aanbod terug van producten in de categorieën Tuin, Dier en Lekkers. Zo shop je nu gemakkelijk je favoriete bakmixen, bloembollen en snacks voor je huisdier online.

“De komende maanden blijven we onze E-shop verder optimaliseren,” vertelt De Clercq. “Geleidelijk aan voegen we nieuwe functies toe die de E-shop nog klantvriendelijker maken en breiden we het aanbod verder uit. We willen blijven groeien.”

Ook vind je op de vernieuwde website een inspiratiehoek terug, waar Aveve tips & tricks en creatieve ideeën deelt om aan de slag te gaan in je tuin of keuken of met je liefste huisdier.

“Met Aveve willen we klanten inspireren en ondersteunen. Omdat we onderdeel zijn van Arvesta, de grootste full-service partner voor boer en tuinder in België, is er een unieke kennis aanwezig in onze winkels. Die expertise willen we ook online delen met onze klanten via onze inspiratiehoek. We bieden niet enkel kwaliteitsproducten, maar ook kwalitatief advies. Dat onderscheidt ons als winkelketen,” aldus Stefan De Clercq.

Geniet van 10% korting in de nieuwe E-shop

Wie de nieuwe E-shop wil uitproberen, kan dat deze maand doen met korting. Vanaf 10 januari biedt Aveve haar klanten 10 dagen lang 10 % korting om de lancering van de nieuwe website en E-shop te vieren. De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje voor MyAveve klanten. Thuislevering is overal in België mogelijk. Met MyAveve wil de winkelketen haar trouwe klanten blijven belonen met promoties en buitenkansen. Je kan je hiervoor aanmelden via www.aveve.be.


Stéphanie Deleul

Communications Manager, Arvesta

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Arvesta

Arvesta bouwt op duurzame wijze aan de landbouw van de toekomst dankzij haar unieke expertise en innovatieve smart farming oplossingen. Zo helpen we boeren groeien en hun rendement verhogen. Met onze 2300 experts en meer dan 40 sterke merken is Arvesta een echt kenniscentrum voor zowel landbouwers als consumenten. We zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, bloem, machines en retail met onze 200 Aveve- en 3 Eurotuin-winkels. Als full service provider voor boer en tuinder is Arvesta marktleider in België én ook internationaal actief met vestigingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Zo realiseren we een jaarlijkse omzet van 1,9 miljard euro. 

www.arvesta.eu  

 

Perscontact 
Arvesta – Vanessa Saenen, External Relations Manager  
+32 475 44 30 83 – vanessa.saenen@arvesta.eu 

Neem contact op met

Arvesta Aarschotsesteenweg 80 3012 Wilsele België

arvesta.eu