Aveve Deinze breidt uit en trakteert zijn klanten op een feestweekend (22-24/03)

De Aveve-winkel langs de Gentsesteenweg 126 in Deinze werd volledig heringericht. Het tuincentrum breidt uit met 900 vierkante meter winkelruimte en verwent de klant met heel wat nieuwigheden. Van vrijdag 22/03 t.e.m. zondag 24/03 staat daarom een feestelijk heropeningsweekend op de agenda.

De Aveve-winkel in Deinze is helemaal vernieuwd om onze klanten de beste service en beleving te bieden.

“We breidden de winkel uit met 900 vierkante meter, waarvan de helft winkeloppervlakte en de andere helft oppervlakte voor planten. Er kwamen ook 10 parkeerplaatsen bij, waardoor we nu in totaal 41 plaatsen hebben. Tenslotte voorzien we ook een overdekte fietsenstalling voor 10 fietsen en 7 bakfietsen.” aldus Emma Thienpont, Store Manager van de Aveve-winkel in Deinze.

Uitgebreid aanbod

De klant staat centraal in onze winkel. Zij kunnen steeds terecht bij onze medewerkers voor professioneel advies over ons aanbod dat algemeen, maar zeker voor tuin- en kamerplanten fors toegenomen is. Via verschillende infoknoppen in de winkel kunnen klanten ook extra onze adviseurs inroepen. ​ Heb je trouwens al kennis gemaakt met onze nieuwste collega: de winkelrobot? Deze robot ontvangt klanten en begeleidt hen indien gevraagd naar de juiste afdeling. Daarnaast wordt de robot ook ingezet om onze klantenadviseurs te ontzorgen zodat zij de klant nu nog beter kunnen bedienen.

Service en beleving

Aangepaste winkelkarretjes voor rolstoelgebruikers, brede gangpaden en een test rond ‘prikkelarm winkelen’ zorgen ervoor dat onze winkel toegankelijk is voor iedereen. ​ Prikkelarm winkelen houdt in dat de winkel elke dinsdag tussen 9u en 10u de muziek uitzetten om prikkels in de winkel te verlagen. We kijken overigens hoe we prikkelarm winkelen in de toekomst nog kunnen uitbreiden door bijvoorbeeld de winkelverlichting of het kassageluid te dimmen.

Verder worden ook de kleintjes niet vergeten. Met speciale winkelwagens voor kinderen en twee kidscorners garanderen we jong en oud een prettige winkelervaring.

“Hier groeit plezier: oplossingen op maat van onze klant en een inspirerende winkelbeleving. Daar staan we elke dag voor op!” – Sofie Borgions, Sales & Operations Director ​ Aveve Retail.

Tot slot is er een degustatiehoek met een seizoensaanbod en een accentwand rond biodiversiteit waar we simpele tips & tricks meegeven om tuinen biodiverser te maken.

Klanten kunnen 24/7 terecht in onze webshop www.aveve.be met een optie thuislevering of afhalen in de winkel.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is heel belangrijk voor Arvesta en dus ook voor zijn Aveve-winkels. Ook in de vernieuwde Aveve-winkel in Deinze zijn enkele opvallende duurzaamheidsinitiatieven te melden: laadpalen, regenwaterrecuperatie, LED-verlichting, zonnepanelen, een apart insectenhotel op de parking, .… .

Feestelijke heropening

Van vrijdag 22/03 tem zondag 24/03 vindt een feestelijk ‘heropeningsweekend’ van Aveve Deinze plaats met onder andere tal van proevertjes, een bakdemonstratie en een dierenfotograaf. ​

“Aan sfeer en beleving alvast geen gebrek in de vernieuwde Aveve-winkel! Winkelen gebeurt voortaan volledig overdekt en dit in een heel open en ruime winkel.”, vertelt Emma Thienpont. “We tonen ons veelzijdige aanbod door live in de winkel de lekkerste gebakjes te bakken. Op zaterdag 22/03 komt er een dierenfotograaf in Aveve Deinze om de mooiste kiekjes van je favoriete huisdier te nemen. “

Praktische info – Heropeningsweekend:

Vrijdag 22/03 tem zondag 24/03

Gentsesteenweg 126, 9800 Deinze

Tel: 09 386 33 68 of [email protected]

 

Vanessa Saenen

External Relations, arvesta

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Arvesta

Arvesta bouwt op duurzame wijze aan de landbouw van de toekomst dankzij haar unieke expertise en innovatieve smart farming oplossingen. Zo helpen we boeren groeien en hun rendement verhogen. Met onze 2300 experts en meer dan 40 sterke merken is Arvesta een echt kenniscentrum voor zowel landbouwers als consumenten. We zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, bloem, machines en retail met onze 200 Aveve- en 3 Eurotuin-winkels. Als full service provider voor boer en tuinder is Arvesta marktleider in België én ook internationaal actief met vestigingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Zo realiseren we een jaarlijkse omzet van 1,9 miljard euro. 

www.arvesta.eu  

 

Perscontact 
Arvesta – Vanessa Saenen, External Relations Manager  
+32 475 44 30 83 – vanessa.saenen@arvesta.eu 

Neem contact op met

Arvesta Aarschotsesteenweg 80 3012 Wilsele België

arvesta.eu