Arvesta viert 120ste verjaardag en lanceert feestjaar mét feestlogo

Het bubbelt en bruist bij Arvesta

Leuven, 19 januari 2021 - Arvesta, het moederbedrijf achter de 250 Aveve-winkels en de fullservice-partner van boer en tuinder, viert dit jaar haar 120ste verjaardag. Naar aanleiding daarvan lanceert de land- en tuinbouw expert tijdelijk een nieuw feestlogo dat de rest van het jaar gebruikt zal worden én een feestslogan: ‘Het bubbelt en bruist bij Arvesta!’. Hiermee trapt Arvesta een jaar vol feestelijke aangelegenheden op gang: het bedrijf plant in 2021 heel wat verrassingsacties in het kader van haar verjaardag voor haar medewerkers en klanten.

 

Waar staan we bij Arvesta al 120 jaar lang elke dag voor op?  

Wat op 19 januari 1901 begon als een klein bedrijf, groeide uit tot een sterke speler in de land- en tuinbouwsector, en dit niet alleen in België maar ook internationaal. Volgens Eric Lauwers, CEO bij Arvesta, is de reden van bestaan in die 120 jaar altijd dezelfde gebleven:

“We staan bij Arvesta elke dag op om het boerenrendement te verhogen. Dat was 120 jaar geleden zo en dat is vandaag nog steeds waar we volop naar streven. Dankzij onze duurzame innovaties en de knowhow en begeleiding van onze Experts in the field, kunnen boeren efficiënter en vooral op duurzame wijze aan landbouw doen. Want ook duurzaamheid en innovatie hebben altijd in ons DNA gezeten. En zo bouwen we samen aan de landbouw van de toekomst.” 

Arvesta blijft groeien, ook internationaal! 

Vandaag is Arvesta de grootste Belgische fullservice-partner voor boer en tuinder met een sterk internationaal netwerk dat blijft groeien. Volgens Eric Lauwers is Arvesta here to stay:

“We zijn bijzonder trots dat we dit moment mogen meemaken. Met meer dan 40 sterke merken en ondertussen 2100 ervaren Experts in the Field is Arvesta uitgegroeid tot een uniek kenniscentrum en een belangrijke speler binnen de sector wereldwijd. We zijn niet alleen marktleider in België maar breiden ook ons aantal vestigingen in het buitenland aan snel tempo uit. Zo namen we het afgelopen jaar de Nederlandse specialist in voederadditieven, Palital, over. We namen ook een participatie in de Nederlandse wereldspeler in geautomatiseerde en duurzame glastuinbouwprojecten Van Der Hoeven én in de Franse land- en tuinbouwspecialist Vaesken. We kijken vooral uit naar een mooie toekomst voor ons bedrijf waarin we verder blijven groeien en dit met duurzame innovaties. ​ Op naar de volgende 120 jaar!” 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Arvesta

Arvesta bouwt op duurzame wijze aan de landbouw van de toekomst dankzij haar unieke expertise en innovatieve smart farming oplossingen. Zo helpen we boeren groeien en hun rendement verhogen. Met onze 2300 experts en meer dan 40 sterke merken is Arvesta een echt kenniscentrum voor zowel landbouwers als consumenten. We zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, bloem, machines en retail met onze 200 Aveve- en 3 Eurotuin-winkels. Als full service provider voor boer en tuinder is Arvesta marktleider in België én ook internationaal actief met vestigingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Zo realiseren we een jaarlijkse omzet van 1,9 miljard euro. 

www.arvesta.eu  

 

Perscontact 
Arvesta – Vanessa Saenen, External Relations Manager  
+32 475 44 30 83 – vanessa.saenen@arvesta.eu 

Neem contact op met

Arvesta Aarschotsesteenweg 80 3012 Wilsele België

arvesta.eu