Arvesta presenteert zijn sterke merken en nieuwe brand Proxani op de Agridagen in Ravels

Tijdens de Agridagen 2024 - van 16 t.e.m. 18 februari - presenteert Arvesta haar sterke merken in veevoeders en tractoren: Aveve, Cofabel, Proxani en Spoormans. Het methaanreducerend veevoeder (Euroclim) van Aveve en Proxani, Spoormans’ better chicken engagement en de baanbrekende precisielandbouw bij de John Deere tractors tonen hoe innovatie en duurzaamheid bij Arvesta steeds voorop staan.

Agridagen, de tweejaarlijkse vakbeurs voor intensieve veeteelt en mechanisatie wordt georganiseerd door Agribevents en is dé ontmoetingsplaats voor landbouwers uit Vlaanderen en Nederland. Arvesta en haar sterke merken in veevoeders en landbouwmachines is aanwezig op deze beurs met een ruime stand in hal 2 .

Aveve

Een gevestigde waarde is intussen het methaanreducerend veevoeder Euroclim dat door Aveve en Arvesta’s gloednieuwe voederbrand Proxani geproduceerd wordt. Dit voeder zorgt voor een verhoogd melk-/ vleesrendementen bij runderen en vermindert tegelijkertijd de methaanuitstoot bij koeien met 9% tot wel 30%! Op de Agridagen lichten we ook graag onze tijdelijke Euroclim-actie toe. Deze actie loopt sinds december 2023 tot eind juli 2024 en houdt in dat klanten een cheque van 500 euro ontvangen per aankoop van 10 ton Euroclimvoeder. Onze Aveve adviseurs lichten graag de actievoorwaarden toe op onze beursstand.

Proxani

Met de baseline ‘De veehouderij van morgen start vandaag’ staat voor het eerst ook Arvesta’s nieuwe veevoedermerk Proxani op de beursstand. Wij geloven rotsvast in de toekomst van onze landbouwsector – één van de duurzaamste ter wereld. En daarom investeert Arvesta - naast het merk Aveve - in een nieuw sterk merk Proxani. Met Proxani introduceerde Arvesta een merk dat én de naam ForFarmers België én de naam Dumoulin vervangt. Proxani staat garant voor veevoeders van de hoogste kwaliteit voor rundvee, varkens, pluimvee en geiten. Onze Proxani-experts staan elke klant bij met data-driven gepersonaliseerd advies. Hierbij wordt de beproefde methodologie ingezet waarin de levensfase en de individuele behoeften van het dier centraal staat.

Spoormans

Vanuit Arvesta’s sterke merk Spoormans zetten we in op het ‘Better Chicken Commitment’ (BCC). Dit initiatief is gericht op het verbeteren van het welzijn van kippen en het bevorderen van duurzame landbouwpraktijken. Vanuit ons merk Spoormans ondersteunen we dit BCC initiatief met een voedergamma dat voldoet aan de ‘Better Chicken Commitment’-standaarden voor een beter welzijn van vleeskippen. ​

Cofabel

Ook Cofabel, de exclusieve verdeler van het John Deere tractormerk is prominent aanwezig op de Arvesta-stand. Eerder dit jaar behaalde John Deere voor het tweede jaar op rij ​ de eerste plaats voor meest geregistreerde landbouwtractor (+ 50PK) in België. Daarnaast is John Deere ook voor het derde jaar op rij marktleider in grote tractoren (+150 pk). Deze bekende groen-gele tractoren onderscheiden zich van de concurrenten door de ultramoderne machines, een kwalitatieve en hoogstaande afwerking, het uitstekende aftersalesnetwerk, maar bovenal in hun knowhow in de duurzame precisielandbouw.

 

Vanessa Saenen

External Relations, Arvesta

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Arvesta

Arvesta bouwt op duurzame wijze aan de landbouw van de toekomst dankzij haar unieke expertise en innovatieve smart farming oplossingen. Zo helpen we boeren groeien en hun rendement verhogen. Met onze 2300 experts en meer dan 40 sterke merken is Arvesta een echt kenniscentrum voor zowel landbouwers als consumenten. We zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, bloem, machines en retail met onze 200 Aveve- en 3 Eurotuin-winkels. Als full service provider voor boer en tuinder is Arvesta marktleider in België én ook internationaal actief met vestigingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Zo realiseren we een jaarlijkse omzet van 1,9 miljard euro. 

www.arvesta.eu  

 

Perscontact 
Arvesta – Vanessa Saenen, External Relations Manager  
+32 475 44 30 83 – vanessa.saenen@arvesta.eu 

Neem contact op met

Arvesta Aarschotsesteenweg 80 3012 Wilsele België

arvesta.eu