Agribex 2023

John Deere en Cofabel leveren oplossingen met intelligente technologie voor alle productiesystemen

John Deere invoerder Cofabel presenteert op de professionele beurs Agribex (6-10 december) alle technologische oplossingen die van belang zijn voor zowel landbouwers als veehouders. Op de Cofabel stand zullen ook modellen van andere fabrikanten, zoals Kramer en Kemper, te bewonderen zijn. Zo tonen we ​ dat we er voor alle land- en tuinbouwers zijn, ook diegene die gemengde machineparken hebben en uiteenlopende technologieën gebruiken.

“Werk slim, maak meer winst”

Het John Deere motto “Werk slim, maak meer winst” houdt in dat het bedrijf de beste praktijkoplossingen en producten aanbiedt voor de gehele productiecyclus van oogst tot oogst. Gegevens die tijdens elke fase zijn verzameld, worden gebruikt voor het verhogen van de opbrengst en het verminderen van het gebruik van gewasbeschermings-producten en kunstmest. Het John Deere Operations CenterTM verwerkt deze gegevens om de productie te optimaliseren voor landbouwers, consultants en andere belanghebbenden.

Zuivel en veeteelt

John Deere biedt technologie voor elke stap van de productiecyclus, van organische bemesting, zaaien, maaien en oogsten tot het voederen van koeien. AutoPathTM en HarvestLabTM zijn de voornaamste technologieën van John Deere voor melkveebedrijven en veehouderijen. De HarvestLabTM-sensor maakt perfecte organische bemesting mogelijk via mestdetectie. Vóór het zaaien kan met strookbewerkingstechnologie een strook organische mest worden uitgereden. AutoPathTM maakt nauwkeurige plaatsing van zaden op de bemestingsstrook tijdens het zaaiproces mogelijk. See & SprayTM-technologie biedt een enorm potentieel tot besparing door de benodigde hoeveelheid chemicaliën tot een minimum te beperken.

Kleine granen

Op Agribex 2023 zal Cofabel technologische innovaties van John Deere demonstreren voor het optimaliseren van elke productiestap. Zo meet graandetectie bijvoorbeeld de gewaskwaliteit tijdens het oogsten. Door het meten van het olie- en eiwitgehalte kunt u tijdens het oogsten de kwaliteit in real time bijhouden vanuit de maaidorser. De opgeslagen gegevens leveren kaarten voor variabele afgifte op, zodat er minder kunstmest hoeft te worden gebruikt.

Samenwerkingsverbanden

Veel agrarische bedrijven maken gebruik van gemengde machineparken en meerdere digitale oplossingen. John Deere vindt het belangrijk dat gegevens afkomstig van het John Deere Operations CenterTM eenvoudig kunnen worden geïntegreerd en uitgewisseld. Daarom gaat John Deere nieuwe en uitgebreide partnerschappen aan.

John Deere Connected Support™ en dealers

De connectiviteit van John Deere-machines en hun baanbrekende technische oplossingen zijn afhankelijk van een betrouwbare service. Met Connected SupportTM kunnen operationeel managers en dealers eenvoudig verbinding maken met een machine wanneer dit nodig is. Verplicht onderhoud en onderbrekingen kunnen vroeg worden gedetecteerd, voordat de machine uitvalt. Dit verkort de uitvaltijd en vergroot de inzetbare tijd van John Deere-machines. Dealers vervullen hierin een sleutelrol omdat ze de schakel vormen tussen John Deere en zijn klanten. Daarom staan dealers centraal op Agribex 2023. Klanten kunnen hun directe contactpersoon op locatie ontmoeten om specifieke oplossingen te vinden voor het productiesysteem op hun bedrijf.

Bij de stand van John Deere/Cofabel kunt u direct ervaringen uitwisselen met vakgenoten in een gemoedelijke sfeer en omringd door de nieuwste landbouwtechnologie.

 

Contactpersonen:

Lieven Beyl, Sales & Marketing Director: lieven.beyl@cofabel.be ​ of +32 (0)475 65 08 24

Bavo Vangoidsenhoven, Product & Operations Manager: bavo.vangoidsenhoven@cofabel.be of +32 (0)16 310 833

Over Cofabel

Cofabel is een van de sterke merken van Arvesta en is de exclusieve invoerder en verdeler voor België van land- en tuinbouwmachines van John Deere. Ook met andere merken zoals Kramer biedt Cofabel een breed en compleet gamma van machines voor landbouw, tuin, park en golf aan zowel voor de professional als voor de particulier. Cofabel biedt ook deskundig advies op maat van de klant in voor- en naverkoop. Voor onderhoud en herstellingen kunnen de klanten rekenen op een professioneel netwerk van een 30-tal servicepunten over gans België.

www.cofabel.be

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Arvesta

Arvesta bouwt op duurzame wijze aan de landbouw van de toekomst dankzij haar unieke expertise en innovatieve smart farming oplossingen. Zo helpen we boeren groeien en hun rendement verhogen. Met onze 2300 experts en meer dan 40 sterke merken is Arvesta een echt kenniscentrum voor zowel landbouwers als consumenten. We zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, bloem, machines en retail met onze 200 Aveve- en 3 Eurotuin-winkels. Als full service provider voor boer en tuinder is Arvesta marktleider in België én ook internationaal actief met vestigingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Zo realiseren we een jaarlijkse omzet van 1,9 miljard euro. 

www.arvesta.eu  

 

Perscontact 
Arvesta – Vanessa Saenen, External Relations Manager  
+32 475 44 30 83 – vanessa.saenen@arvesta.eu 

Neem contact op met

Arvesta Aarschotsesteenweg 80 3012 Wilsele België

arvesta.eu